Kracht

Wil jij spiermassa opbouwen en sterker worden? Maak dan kennis met onze gespecialiseerde groepslessen, specifiek gericht op krachttraining. Onder professionele begeleiding transformeer je stap voor stap naar een sterkere versie van jezelf! 

Bekijk het lesrooster

Kracht

Wat is krachttraining? 

Krachttraining is erop gericht om je fysieke kracht, je spieruithoudingsvermogen en je spiermassa te vergroten. De oefeningen zijn matig tot zwaar qua intensiteit en meestal worden de grote lichaamsdelen aangesproken, zoals je benen, heupen, rug, borst, buik, billen, schouders of armen. 

Doordat de trainingsprikkel groter is dan de spier gewend is, stimuleert het lichaam zichzelf om zich aan te passen aan deze nieuwe belasting. Het gevolg hiervan is dat de spierkracht, -massa en het uithoudingsvermogen toeneemt. 
 

Begeleiding door toptrainers

Bij Sportstudio Next Level geven wij verschillende groepslessen krachttraining: Les Mills Core,  Les Mills BodyPump, Les Mills SH’BAM! en House of Workouts X-Core. Tijdens deze groepslessen krijg je begeleiding van onze opgeleide instructeurs. Zij helpen je om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren, zodat je minder kans hebt op blessures of overbelasting. 

Dit zijn je trainers
 

Kracht

Sportstudio Next Level is specialist in Les Mills groepslessen

Ja, ik wil kennismaken met Sportstudio Next Level, ik maak graag gebruik van de gratis proefles!

Gratis proefles

Wij kunnen niet altijd direct de telefoon opnemen. Stuur ons een Whatsapp bericht, we reageren zodra we kunnen.

Yvet: 06-28458378
Corina: 06-18320149

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.