Les Mills SPRINT

Les Mills SPRINT in Uden: in 30 minuten fit! Wil je veel calorieën verbranden in weinig tijd? Dan is deze intensieve training op het ritme van krachtige muziek een perfecte workout voor jou!

gratis proefles

Les Mills SPRINT

Wat is Less Mills SPRINT?

Les Mills SPRINT in Uden is een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor spinningbike. Onze professionele instructeurs begeleiden je, op onze originele Bodybike®, tijdens deze intense workout, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De Les Mills SPRINT workout is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke en mentale grens. Het is wetenschappelijk bewezen dat Les Mills SPRINT werkt!

Een Les Mills SPRINT les duurt 30 minuten. Je hebt voor de les lekker zittende sportkleding een handdoek en bidon nodig.

BOEK je sprint les

Lestijden

Maandag 19:00 - 19:30
Dinsdag 19:30 - 20:00
Woensdag 07:00 - 07:30
Zaterdag 09:10 - 09:40

Voordelen van Les Mills SPRINT

  • Je bouwt een vetvrije massa op wat zorgt voor strakke spieren
  • Kort en intens: 30 minuten
  • Je blijft zelfs uren na je workout calorieën verbranden
  • Je bouwt mentale kracht op

Wat is het verschil tussen Les Mills SPRINT, RPM en spinning? 

RPM, Les Mills SPRINT en spinning zijn drie soorten indoor fietslessen in groepsverband. Maar wat zijn precies de verschillen?. Het grootste verschil is, dat spinning in principe door elke instructeur gegeven kan worden en Les Mills SPRINT en RPM niet. 

Les Mills SPRINT en RPM zijn gepatenteerde lessen van Les Mills en mogen alleen gegeven worden door getrainde instructeurs, wat een stuk extra kwaliteit aan de lessen toevoegt. Elke drie maanden is er een nieuwe choreografie (release).  

Les Mills SPRINT is een HIIT workout van 30 minuten voor wie elke keer zijn persoonlijke grens wil opzoeken. RPM neemt je mee op een reis door een afwisselend landschap vol vlakke landschappen, bergen en afdalingen en geeft je de ultieme fietservaring. 

bekijk het groepslesrooster

 

Wil je meer weten over ons aanbod groepslessen?

Ontdek alle trainingen

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.