Over ons

Next Level is dé sportschool in Uden waar je je direct thuisvoelt. Je volgt je groepslessen en sport op je eigen niveau, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. 

Over ons

De sportschool waar ze je kennen

Er zijn veel sportscholen in Uden. Toch zijn er maar weinig waar het echt persoonlijk is. Waar je gemakkelijk en snel contact maakt en trainers jou persoonlijk kennen. Toen wij, Corina en Yvet, begonnen met Sportstudio Next Level, was zo’n sportschool er nog niet. 

Inmiddels is Sportstudio Next Level niet meer weg te denken uit Uden. Elke week heb je de keuze uit meer dan 30 groepslessen. En het lespakket van Les Mills maakt Next Level uniek in de regio en hierdoor hebben wij een streepje voor op andere sportscholen. 

Over ons

Ontstaan vanuit onze passie

Tijdens een les BodyPump bij een sportschool in Uden leerden wij elkaar kennen. We ontdekten al snel dat we veel interesses deelden. Doordat het zo goed klikte zijn we vanaf dat moment veel samen gaan sporten.

Beweging en gezondheid stimuleren

Vanuit de gedeelde passie om mensen te stimuleren om te bewegen en zich daardoor lichamelijk en geestelijk beter te voelen zijn we Les Mills instructeurs geworden. En na jaren lesgeven werd onze droom voor een eigen sportstudio in 2015 werkelijkheid. 

Over ons

Gespecialiseerd in groepslessen

‘Waarom een sportschool met alleen groepslessen?’ Hoor ik je denken. Omdat wij van mening zijn dat specialisatie de beste kwaliteit geeft. Door deel te nemen aan een Les Mills groepsles weet je dat het met die kwaliteit helemaal goed zit. Van de opbouw van de les, tot de belasting van je lichaam, de materialen en de begeleiding van onze instructeurs. 

Na het sporten kun je jezelf opfrissen in onze schone douches en drink je, als je dat wilt, een drankje in de gezellige sportbar.
 

Ontmoet ons team

Met ons team van vijf professioneel opgeleide instructeurs zorgen wij voor een zeer compleet lesprogramma. Noem ons maar gerust sportfanaten, maar we houden ook heel erg van gezelligheid. En juist op díe combinatie zijn wij zo trots!

maak kennis met ons team

Over ons

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.