Ontmoet ons team

Onze trainers zijn professioneel opgeleid. Ze hebben allemaal hun officiële Les Mills certificering. Zo weet jij zeker dat je goede begeleiding krijgt tijdens het sporten. Wij kennen onze sporters, daardoor kunnen wij ze helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. 

Ontmoet ons team

Yvet

"Ik word dolenthousiast als ik zie dat mensen echt groeien in de lessen en met nog meer plezier de les volgen. Omdat ik zelf een vorm van reuma heb, waar ik jaren geleden ben achter gekomen, ben ik nog beter en doelgerichter gaan trainen. Door het sterker maken van bepaalde spiergroepen is mijn pijn zo goed als weg, wat dus het bewijs is dat sporten beter is dan stilzitten. Even gezellig kletsen aan de stamtafel in de sportbar na de lessen en een grapje maken doe ik ook graag. Ik geniet van de mensen om me heen."

Ontmoet ons team

Corina

"Wat ben ik trots op de Sportstudio, het team en de leden. De sfeer is fijn, ontspannen, gezellig en positief. Het team is een geoliede machine die voor kwaliteit staat en die iedere les vol passie en liefde geeft. Fijn dat we dit ook terug horen vanuit de leden en dit ook zo ervaren en gezien wordt."

Ontmoet ons team

Sterre

"Ik ben vanaf 2020 instructeur bij Sportstudio Next Level. De lessen die ik geef zijn BodyPump, GRIT Athletic, GRIT Strength en BodyCombat.

Ik ben erg enthousiast over de work-outs van Les Mills. De lessen zijn gemaakt om je fysiek en mentaal uit te dagen, terwijl je geniet van de krachtige muziek en de energie van de groep. Als instructeur deel ik graag mijn passie met je en hoop ik je te kunnen inspireren om het beste uit iedere les te halen. Let’s go!" 
 

Ontmoet ons team

Remco

"HIITT training! Daar word ik blij van. SRINT, GRIT ATHLETIC en GRIT STRENGTH zijn de workouts waarvoor ik gecertificeerd ben. Sinds 2018 werkzaam binnen het team en dus helemaal in mijn nopjes met deze workouts. Binnen een half uur een maximale inspanning leveren, waarbij we alle spiergroepen aan het werk zetten. Mijn enthousiasme probeer ik graag over te brengen op de deelnemers. 

Door het trainen van cardio, explosiviteit en kracht kan ik ook met veel plezier wekelijks op het veld en in de zaal voetballen. Meld je dus snel aan en ervaar 1 van deze heerlijke HIITT trainingen!"
 

Ontmoet ons team

Karin

"Sinds 2019 ben ik instructeur bij Sportstudio Next Level. XCore, Les Mills Core en Les Mills BodyBalance zijn ‘mijn’ lessen. De energie, kracht en intensiteit van onze lessen laten onze sporters genieten van mooie en effectieve trainingen. 

Werk hard, zweet, heb plezier en daag jezelf uit om iedere training iets meer uit jouw workout halen. Borst op, schouders laag, rug recht, buik aangespannen…en we kunnen gaan…."
 

Ontmoet ons team

Mindi

"Sinds 2023 mag ik LM Dance geven bij Sportstudio Next Level. Dansen is altijd een passie geweest van mij. Bij mij is “een dag niet gedanst, is een dag niet geleefd” een beter motto. De kans om sport en bewegen te combineren met leuke muziek en uitdagende pasjes ga ik niet uit de weg en wat is nou leuker om dat met onze leden te kunnen delen.

Alles kan, alles mag, niets moet! Tot Dance!!"

Ontmoet ons team

Renske

"Dansen is mijn passie. Ik vind het daarom super om dit elke week te mogen doen bij Sportstudio Next Level. 

Les Mills Dance is de les die ik geef. Dit is een les die geschikt is voor iedereen die van dansen houdt en fit wil worden. Het is een high-energy workout met verschillende dansgenres. Samen met de leden ga ik los op de muziek, iedereen op haar of zijn eigen niveau. 

Voor mij draait het om: dansen, zweten, maar vooral genieten. Let's dance!"

Ontmoet ons team

Wat onze leden zeggen over Sportstudio Next Level

Sportstudio Next Level is specialist in Les Mills groepslessen

Ja, ik wil kennismaken met Sportstudio Next Level, ik maak graag gebruik van de gratis proefles!

Gratis proefles

Wij kunnen niet altijd direct de telefoon opnemen. Stuur ons een Whatsapp bericht, we reageren zodra we kunnen.

Yvet: 06-28458378
Corina: 06-18320149

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.