Groepslessen

Met maar liefst tien verschillende soorten groepslessen mogen we ons met trots de grootste Les Mills aanbieder van de regio noemen. Van het opzwepende Les Mills DANCE, de intensieve GRITT, tot rustgevende BodyBalance, ons uitgebreide lesaanbod zorgt ervoor dat er altijd wel een training is die bij jou past. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, de energie en motivatie die je in een Les Mills les ervaart is ongeëvenaard. Dus, voor welke uitdaging ga jij? 

Bekijk het lesrooster

Groepslessen

Wat is Les Mills training? 

Les Mills is een trainingsprogramma wat ontwikkeld is door de Nieuw-Zeelandse atleet Leslie Mills. Het concept bestaat al sinds 1968 en wordt nu, ruim vijftig jaar later, gebruikt in sportscholen over de hele wereld. De lessen zijn innovatief en combineren de beste beats met bewegingen.

Toegankelijke groepslessen

Het Les Mills programma heeft een missie: een fittere planeet. En daarom zijn de lessen van Les Mills ook erg toegankelijk. Iedereen kan deelnemen. Je krijgt les in een groep, maar je sport op je eigen niveau, of je nu een beginner bent of gevorderde. Les Mills is voor alle leeftijden.

BEKIJK HET LESROOSTER

Groepslessen

Aanbod bij Sportstudio Next Level

We bieden een uitgebreid pakket van trainingen aan. In totaal heb je de keuze uit tien verschillende trainingen. Bekijk alle trainingen en kies de workout die bij jou past!

Cardio

Professionele instructeurs

Al onze instructeurs zijn gecertificeerde Les Mills instructeurs. We volgen regelmatig bijscholing en nemen deel aan workshops die horen bij het Les Mills lesprogramma. Hierdoor blijven wij onszelf verbeteren en ben jij altijd verzekerd van veilige, effectieve en toffe workouts.

Bekijk het team

De unieke Les Mills formule: 

  • In meer dan 100 landen
  • 19.000 sportscholen
  • 6 miljoen workouts per week

bekijk alle typen training

Sportstudio Next Level is specialist in Les Mills groepslessen

Ja, ik wil kennismaken met Sportstudio Next Level, ik maak graag gebruik van de gratis proefles!

Gratis proefles

Wij kunnen niet altijd direct de telefoon opnemen. Stuur ons een Whatsapp bericht, we reageren zodra we kunnen.

Yvet: 06-28458378
Corina: 06-18320149

We gebruiken cookies voor een optimale gebruikerservaring.